Pop up expositie Restaurant 15a

Succesvolle snelste expositie open!

Afgelopen zaterdag 27 juni 2015 was de eerste Pop Up Expositie van mijn schilderijen in Restaurant 15a. De bezoekers bleken uit Limburg, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland en zelfs uit Canada te komen. Ter plekke werden direct schilderijen gekocht.

De expositie kreeg een brede (inter)Nationale aandacht. Ook wethouder Nen van Ramhorst was zeer enthousiast over mijn werk en sprak haar waardering uit over uitstraling van de kroonluchters, schetsen en portretten. Voor het eerst mocht Van Ramshorst een expositie sluiten. Bussum is een groot kunstenaar rijker.

Na deze expositie blijven er enkele schilderijen geëxposeerd  bij Restaurant 15a.

Onderstaande foto’s zijn van de opening en de opbouw.

SAM pop up flyer_digi

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Go Top