Bussum, 14 juni 2016

Persbericht

Pop Up Expositie van Beeldend Kunstenaar SAM Bult op zaterdag 27 juni a.s.

Op zaterdag 27 juni vindt de eerste Pop Up Expositie plaats van de schilderijen van Beeldend kunstenaar SAM Bult. De Pop Up Expositie vindt plaats in Restaurant 15A te Bussum. De “officiële sluiting” zal om 12.30 uur plaats vinden door Nen van Ramshorst, wethouder Kunst en Cultuur van Bussum.

Deze unieke expositie duurt 3 uur en is daarmee de snelste expositie die ooit in het Gooi heeft plaats gevonden.

 De Pop Up expositie is van 10.00-13.00 uur en vindt plaats in Restaurant 15A op de Kapelstraat 15A te Bussum.

SAM Bult (Saskia A.M. Bult) is beeldend kunstenaar met langdurige grafische achtergrond. Haar schilderijen tippen aan verschillende stromingen; samengevat “spontaan romantisch realistisch”. Zij neigt naar een monochrome kleurstelling.

De combinatie van realistisch beeld, fantasie en creatieve vaardigheden vormt haar kunst. SAM Bult is vooral gefascineerd door Kroonluchters, Bloemen en Mensen, met name door hun vorm, ruimtelijkheid en het verhaal erachter.

Het werk van Beeldend Kunstenaar SAM Bult is terug te vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/sambultart

0 2