PROJECT

BECOMING ME

“Gedurfde combi tentoonstelling van een kunstenaar en fotograaf over de jong volwassenen van nu”

Steun je het project ‘Becoming Me’ van Inge Wiedijk en SAM Bult?!

Samen met Inge Wiedijk wil ik een project starten. Inge als fotograaf en ik als kunstenaar.

Het project  heet “Becoming Me”. Ik wil grote kleurrijke portretten maken en Inge wil indringende foto’s maken van jonge mooie mensen, die op het punt staan belangrijke levensbeslissingen te maken. De een is hier bewust mee bezig, de ander is laconiek of stelt uit. Maar allen stralen een zekere zelfverzekerdheid uit. Een imago? Een masker of gewoon zichzelf?

Om het project te kunnen realiseren, zoals wij dat voor ogen hebben met grote, mooie, indrukwekkende foto’s en schilderijen en dit op verschillende plaatsen te exposeren is een investering nodig. Daarom zijn we gestart met crowdfunding. Ben je benieuwd naar ons project of wil je ons steunen kijk dan snel op….www.voordekunst.nl

PROJECT

FRANSEN OP DOEK

“Fransen op doek”  

De acteurs en actrices uit de jaren 60-70 spelen de hoofdrol in dit projekt. Fragmenten van acteurs uit films als Angelique en La Piscine. 

PROJECT

KROONLUCHTERS

“Monumentalen objecten die een vorstelijke dan wel mysterieus religieze sfeer oproepen”  Een citaat uit de Gooi en Eembode!

Kroonluchters fascineren mij. Net zoals de portretten begin ik vaak heel realistisch te tekenen/schilderen. Gedurende het proces laat ik me steeds meer leiden door mijn gevoel. De kroonluchters is voor mij een doorlopend projekt.

PROJECT

BLOEMEN

Vaak groter en kleurrijker weergegeven. Bijna monumentaal zoals de Kroonluchters.