PROJECT

Maffia

“Portretten van de onderwereld!”  

Al  Capone, Pablo Escobar, Jacques Mesrine, The Godfather (Marlon Brando) of Al Pacino, Willem Holleeder, Cor van Houten…

Ik kruip in de huid van de crimineel, met potlood en penceel ga ik ze te lijf!

PROJECT

BECOMING ME

“Gedurfde combi tentoonstelling van een kunstenaar en fotograaf over de jong volwassenen van nu”

Steun je het project ‘Becoming Me’ van Inge Wiedijk en SAM Bult?!

Samen met Inge Wiedijk wil ik een project starten. Inge als fotograaf en ik als kunstenaar.

Het project  heet “Becoming Me”. Ik wil grote kleurrijke portretten maken en Inge wil indringende foto’s maken van jonge mooie mensen, die op het punt staan belangrijke levensbeslissingen te maken. De een is hier bewust mee bezig, de ander is laconiek of stelt uit. Maar allen stralen een zekere zelfverzekerdheid uit. Een imago? Een masker of gewoon zichzelf?

Om het project te kunnen realiseren, zoals wij dat voor ogen hebben met grote, mooie, indrukwekkende foto’s en schilderijen en dit op verschillende plaatsen te exposeren is een investering nodig. Daarom zijn we gestart met crowdfunding. Ben je benieuwd naar ons project of wil je ons steunen kijk dan snel op….www.voordekunst.nl

PROJECT

FRANSEN OP DOEK

“Fransen op doek”  

De acteurs en actrices uit de jaren 60-70 spelen de hoofdrol in dit projekt. Fragmenten van acteurs uit films als Angelique en La Piscine. 

PROJECT

KROONLUCHTERS

“Monumentalen objecten die een vorstelijke dan wel mysterieus religieze sfeer oproepen”  Een citaat uit de Gooi en Eembode!

Kroonluchters fascineren mij. Net zoals de portretten begin ik vaak heel realistisch te tekenen/schilderen. Gedurende het proces laat ik me steeds meer leiden door mijn gevoel. De kroonluchters is voor mij een doorlopend projekt.

PROJECT

Willem 50 en 5 jaar Koning

Tentoonstelling “Willem Alexander vijf jaar Koningschap”

Tentoonstelling “Willem Alexander vijf jaar Koningschap” – expositie door 22 gerenommeerde kunstenaars uit ‘Gooi en omstreken in het Vestingmuseum in Naarden van 24 maart-6 mei 2018.

Samen met 21 kunstenaars exposeren in het Vestings Museum Naarden. Wie deden er nog meer mee?  Gemma van der Zee, Monique van Wijk, Jacqueline de Vries, Wouter van der Velde, Robbert Strüwer, Mieke Schut, Anthel Reijnders, Jan-Willem van Oldeneel, Maritza Marbus, Jeanette van der Kaaij-Kruijmer, Pieter Hogenbirk, Anne Miek Godschalk, Charlene van den Eng, Elizabeth Ebbink, Marjan Derksen, Hans Almekinders, Maja Boot, Ilse Valkenburg, Janine Boot, Jac en Mick Harren.

PROJECT

BLOEMEN

Vaak groter en kleurrijker weergegeven. Bijna monumentaal zoals de Kroonluchters.